Prijzen kookbeveiliger

Kopen of huren?

De Vulkon Kookbeveiliger is op twee manieren te verkrijgen. U kunt kiezen tussen huren of kopen. Kopen is op de lange duur voordeliger, maar vergt een aardige investering. De kookbeveiliger kan na een aantal jaar echter altijd verplaatst worden naar een andere woning, zodat hij ook daar weer zijn werk doet. Want laten we eerlijk zijn hij hoort eigenlijk in ieder huis thuis en niet alleen in senioren- of studentenhuizen.

Vulkon Kookbeveiliger huren:

Prijs: € 24,95 p/mnd incl. btw

Wanneer u denkt dat het gebruik van de kookbeveiliger tijdelijk is biedt huren de uitkomst. U kunt na 1 jaar het huurcontract maandelijks opzeggen. Het huren van de Vulkon kookbeveiliger gaat eenvoudig en zonder kleine lettertjes. Wij nemen uw gegevens op en maken een installatieafspraak. Onze installateur komt bij u langs en neemt de huurovereenkomst mee. Zodra de montage gereed is krijgt u een duidelijke uitleg van de installateur en pas als alles naar tevredenheid werkt tekent u de huurovereenkomst en is de keuken beveiligd tegen vlam in de pan.

De maandtermijn voor het huren bedraagt slechts € 24,95 inclusief btw en wordt per automatische incasso voldaan. De eenmalige installatiekosten bedragen € 195,- inclusief btw, dit is inclusief het weer ophalen na opzegging. Deze eenmalige kosten worden bij de monteur gepind als de installatie gereed is.

De huur is na 1 jaar maandelijks opzegbaar per de 1e van de maand.
Wanneer u aangeeft dat u de kookbeveiliger niet meer wenst te gebruiken maken wij een afspraak met u en komen de kookbeveiliger demonteren. Hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

Vulkon Kookbeveiliger kopen:

Prijs: € 665,50 incl. btw  en exclusief installatiekosten

U kunt de kookbeveiliger ook kopen, hij is makkelijk mee te nemen bij een verhuizing en op de rookmelder na zal hij waarschijnlijk een leven lang mee gaan. De prijs bedraagt € 665,50 is inclusief btw en exclusief montage. De kookbeveiliger heeft een rookmelder die gevoed wordt door een 10 jaars lithium accu. Na 9 jaar nemen wij contact met u op om alleen rookmelder te vervangen, de schakelkast dient alleen op werking gecontroleerd te worden maar hoeft niet worden vervangen. Hierna is de kookbeveiliger weer gereed voor nog eens 10 jaar veilig koken.

Bekend van TV

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie