Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Kookbeveiliging geïnstalleerd

5,0 rating
10 mei 2021

Vulkon heeft zowel in planning en uitvoering in alle vriendelijkheid en correctheid de installatie bij mijn vader uitgevoerd. Hierdoor hoopvol dat mijn vader die dementerende is langer op zichzelf kan blijven wonen.

Freddy Verweij

Ontworpen gelukt

5,0 rating
25 april 2021

Afspraak nagekomen. Op tijd geïnstalleerd en weggehaald.

Marilynn Jenny

Kookbeveiliging

5,0 rating
7 april 2021

Door deze kookbeveiliging kon mijn vader langer zelfstandig blijven wonen en dat is natuurlijk heel waardevol. De service – installatie en deinstallatie – ging geheel volgens verwachting. Ook de communicatie eromheen en over de service is helder.

Paul Joosten

17 maart 2021

5,0 rating
21 maart 2021

Prima service! De installateurs waren vroeger dan afgesproken waar ze overigens van te voren netjes over belden of dat uitkwam. Vlotte installatie en prima uitleg wat geheel overeenkwam met de informatie die ik vanuit de dementiewinkel had gekregen. Nog wat aanvullende tips gekregen rondom veilig gebruik van de magnetron

Martine Franken

Gas afsluiter

5,0 rating
17 maart 2021

Vanaf eerste contact tot vertrek van de installateur een prima ervaring. Het is duidelijk dat Vulkon ervaring heeft met de (oudere) doelgroep en daar op een goede manier mee om gaat.
De afspraken werden prompt nagekomen.
Dit product (wat effectief en simpel in gebruik is) geeft als familie van een zelfstandig wonende hoog bejaarde veel rust. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Hans Brings

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie