Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Kookbeveiliging

5,0 rating
7 april 2021

Door deze kookbeveiliging kon mijn vader langer zelfstandig blijven wonen en dat is natuurlijk heel waardevol. De service – installatie en deinstallatie – ging geheel volgens verwachting. Ook de communicatie eromheen en over de service is helder.

Paul Joosten

17 maart 2021

5,0 rating
21 maart 2021

Prima service! De installateurs waren vroeger dan afgesproken waar ze overigens van te voren netjes over belden of dat uitkwam. Vlotte installatie en prima uitleg wat geheel overeenkwam met de informatie die ik vanuit de dementiewinkel had gekregen. Nog wat aanvullende tips gekregen rondom veilig gebruik van de magnetron

Martine Franken

Gas afsluiter

5,0 rating
17 maart 2021

Vanaf eerste contact tot vertrek van de installateur een prima ervaring. Het is duidelijk dat Vulkon ervaring heeft met de (oudere) doelgroep en daar op een goede manier mee om gaat.
De afspraken werden prompt nagekomen.
Dit product (wat effectief en simpel in gebruik is) geeft als familie van een zelfstandig wonende hoog bejaarde veel rust. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Hans Brings

een aanrader

5,0 rating
10 maart 2021

vergeet vooral uw case-managers dementie / thuiszorgmedewerkers te attenderen op dit product. Het is voor vele, vooral dementerende, thuiswonende mensen een fijne gedachte dat ze nog zelf veilig kunnen koken.

Frances

Super service bij super systeem

5,0 rating
10 februari 2021

Vlotte vriendelijke en klantgerichte service. Mooi systeem geeft rust voor alle betrokkenen. Aan te bevelen.

John Muller

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie

Vulkon Kookbeveiligers volgt het advies van de overheid op en neemt daarom de onderstaande voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid