Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Hele fijne oplossing

5,0 rating
11 februari 2020

Fijne benadering, zeer persoonlijk, monteur was heel prettig in de omgang. Hij gaf op mijn verzoek aan dat iedereen in Nederland deze rookmelder gaat krijgen en dit maakte dat mijn moeder van 96 jaar deze verandering goed kan accepteren. Ik ben nu een heel stuk geruster ten aanzien van de veiligheid van het gebruik van het gasfornuis.

Marloes

Verhoogt de veiligheid

5,0 rating
23 januari 2020

Telefonisch contact: vriendelijke bejegening, duidelijke toelichting. Men houdt zich aan de afspraken. Duidelijke uitleg. Helaas heeft moeder er slechts 6 maanden gebruik van kunnen maken maar het werkt perfect. Het is wat prijzig maar verhoogt de veiligheid voor gebruiker en omgeving.

peter

Dé oplossing om veilig zelfstandig te kunnen blijven wonen

5,0 rating
3 januari 2020

Vulkon is een prettig bedrijf met een zeer persoonlijke benadering. Wij hebben de kookbeveiliger aangeschaft voor onze moeder die Alzheimer heeft. Vulkon werkt goed mee in onze wensen en communiceert dit op een goeie manier naar haar medewerkers. Door de kookbeveiliger hebben wij meer rust en kan onze moeder langer zelfstandig wonen en koken op de manier zoals zij het het prettigst vindt.

Yvonne

Geeft me rust

5,0 rating
12 november 2019

De Vulkon kookbeveiliger is top. Hij geeft me rust en zorgt ervoor dat ik me veilig voel in mijn huis!

Wesley

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie

Vulkon Kookbeveiligers volgt het advies van de overheid op en neemt daarom de onderstaande voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid