Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Heel netjes gewerkt en vriendelijke mannen!

5,0 rating
17 januari 2022

Ik heb de Vulkon klokbeveiliger voor/met mijn moeder aangeschaft. Hij is heel netjes en vlot geplaatst door twee vriendelijke mannen. Tevens netjes uitgelegd en geen rommeltje achter gelaten. Top.
Laten we hopen dat het apparaat zelf zijn werking nooit hoeft te bewijzen, maar “safety first”!

Beno LW

Vriendelijke Hulp en snelle installatie

5,0 rating
28 december 2021

Ik heb een kookbeveiliger voor mijn vader gehuurd bij Vulkon. Vriendelijk en competent advies. Werd snel geïnstalleerd en je hebt er geen omkijken na bij gebruik. Zo kon mijn vader zijn eitje bakken en soep opwarmen. En ik had een rustig gevoel dat ingeval van rook het gas uitgeschakeld wordt voor dat het gevaarlijk wordt.

TH

Zeer tevreden

5,0 rating
10 december 2021

Fijn, dat moeder dankzij de Vulkon kookbeveiliger nog enige tijd zelf kon blijven koken, zonder dat wij als kinderen moesten vrezen voor brand. De informatievoorziening door Vulkon, de installatie, de gemaakte afspraken en het onlangs weer verwijderen van de kookbeveiliger: alles is prima en volgens afspraak verlopen. Chapeau en heel veel dank.

C M-V

Zeer klantvriendelijk

5,0 rating
14 oktober 2021

De monteur was keurig op tijd en zeer vriendelijk. Alles verliep zoals afgesproken. Vlot en correct. De monteur richtte zich steeds tot mijn tante (90 jr) wanneer hij wat wilde weten of uitleggen. Er werd mét haar gesproken i.p.v. over haar. Top!

Ingrid v.Kempen

Kookbeveiliger binnen 10 minuten geinstalleerd

5,0 rating
5 oktober 2021

De installateur was keurig op tijd, sterker nog, een half uur eerder dan afgesproken. Het installeren was binnen 10 minuten klaar. Een hele geruststelling voor mijn hoogbejaarde moeder.

Wilgo Deekman

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie