Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Veilig gevoel

5,0 rating
9 september 2020

Mijn moeder wilde geen apparaat en was niet blij dat ik Vulkon had laten komen. Maar de monteur was heel begripvol en gaf rustige uitleg, waardoor ze het uiteindelijk goed vond.
Voor ons op afstand en ook de buren een heel veilig gevoel. En niet voor niets, het apparaat heeft een aantal keer dienst gedaan.

Claudia

Veilige oplossing zonder rommel

5,0 rating
26 augustus 2020

Ik heb hele goede ervaringen met de monteurs die mijn moeder, die reuze gespannen was wat ze kwamen doen, erg gerustgesteld hebben. Grote klasse. Vandaag kwam Niels de apparatuur weghalen omdat mijn moeder is verhuisd. Ook hier niets dan lof. Ook de persoonlijke benadering, telefonisch en via de mail met Anita verliep gladjes.

W.F. de Vries

Geweldig systeem! Zeker voor ouderen die nog zelfstandig wonen

5,0 rating
2 juni 2020

Wat allereerst opvalt, is het zeer prettige en dienstverlenende contact, telefonisch en in levende lijve. Dat geeft direct vertrouwen. De monteur was een erg aangenaam persoon en nam de tijd om mijn hoogbejaarde ouders alles uit te leggen en gerust te stellen. Het geeft ons, de kinderen, ook meer rust dat mijn beide ouders nu zo’n kookbeveiliger hebben. Ik kan het iedereen aanraden.

Myriam

voor mantelzorgers een uitkomst

5,0 rating
7 april 2020

Prima service. Werkt goed (mijn moeder heeft eenmaal de pan op het vuur laten staan en de installatie werkte meteen). Het geeft voor de familie heel veel rust. De huur is alleszins redelijk.

Liesbeth

Hele fijne oplossing

5,0 rating
11 februari 2020

Fijne benadering, zeer persoonlijk, monteur was heel prettig in de omgang. Hij gaf op mijn verzoek aan dat iedereen in Nederland deze rookmelder gaat krijgen en dit maakte dat mijn moeder van 96 jaar deze verandering goed kan accepteren. Ik ben nu een heel stuk geruster ten aanzien van de veiligheid van het gebruik van het gasfornuis.

Marloes

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie

Vulkon Kookbeveiligers volgt het advies van de overheid op en neemt daarom de onderstaande voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid