Ervaringen van onze klanten.

Recente reviews

Aangenaam contact

5,0 rating
13 december 2020

Onze ervaringen met Vulkon zijn super positief. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en direct een afspraak gemaakt. Monteur belde onderweg nog even dat hij er aan kwam en was stipt op tijd. Zowel de installatie als het onlangs verwijderen van de veiligheidsinstallatie verliepen deskundig en vlekkeloos. De monteur was heel vriendelijk en prettig in de omgang en begripvol naar mijn moeder.
Chapeau!

Rob van den Berg

Gerust gevoel

5,0 rating
11 november 2020

Wij hebben heel goede ervaringen met Vulkon. Vriendelijk en geduldig aan de telefoon, met een heldere uitleg over het systeem. Na het bestellen van dit product kwam de monteur al binnen een week installeren. Hij wist dat moeder dit niet wilde. Hij had een prettige benadering richting mijn moeder. Werkte rustig en netjes. Nam ook de tijd om mijn moeder een toelichting te geven.
Het geeft ons, de kinderen, een rustiger gevoel dat moeder (95) nu veilig kan koken.

Ans

Veilig gevoel

5,0 rating
9 september 2020

Mijn moeder wilde geen apparaat en was niet blij dat ik Vulkon had laten komen. Maar de monteur was heel begripvol en gaf rustige uitleg, waardoor ze het uiteindelijk goed vond.
Voor ons op afstand en ook de buren een heel veilig gevoel. En niet voor niets, het apparaat heeft een aantal keer dienst gedaan.

Claudia

Veilige oplossing zonder rommel

5,0 rating
26 augustus 2020

Ik heb hele goede ervaringen met de monteurs die mijn moeder, die reuze gespannen was wat ze kwamen doen, erg gerustgesteld hebben. Grote klasse. Vandaag kwam Niels de apparatuur weghalen omdat mijn moeder is verhuisd. Ook hier niets dan lof. Ook de persoonlijke benadering, telefonisch en via de mail met Anita verliep gladjes.

W.F. de Vries

Geweldig systeem! Zeker voor ouderen die nog zelfstandig wonen

5,0 rating
2 juni 2020

Wat allereerst opvalt, is het zeer prettige en dienstverlenende contact, telefonisch en in levende lijve. Dat geeft direct vertrouwen. De monteur was een erg aangenaam persoon en nam de tijd om mijn hoogbejaarde ouders alles uit te leggen en gerust te stellen. Het geeft ons, de kinderen, ook meer rust dat mijn beide ouders nu zo’n kookbeveiliger hebben. Ik kan het iedereen aanraden.

Myriam

Laat je review achter

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie

Vulkon Kookbeveiligers volgt het advies van de overheid op en neemt daarom de onderstaande voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid