Zorgverleners

Hulpmiddel bij zorg aan personen met dementie klachten

Verleent u zorg aan mensen met dementie klachten? Wij bieden een hulpmiddel voor deze personen. Voor mensen die te maken hebben met dementie klachten kunnen algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals zelfstandig koken, lastiger worden om uit te voeren. Hierbij is het begrijpelijk dat er niet altijd zorg of ondersteuning van zorgverleners of naasten aanwezig kan zijn.

De Vulkon Kookbeveiliger als hulpmiddel

Er zijn verschillende middelen welke bepaalde zorg en ondersteuning kunnen verlichten of uit handen kunnen nemen. Zo ook onze Vulkon Kookbeveiliger, welke ervoor zorgt dat het voor personen met dementie klachten mogelijk wordt om langer zelfstandig te kunnen blijven koken. Wanneer deze personen vergeten dat het kookfornuis aanstaat en er rookvorming plaatsvindt wordt automatisch de toevoer naar de kookplaat afgesloten.

Kortom, onze Vulkon Kookbeveiliger kan niet ontbreken wanneer u zorg verleent aan mensen met geheugenproblemen of met dementie klachten. Veilig koken met dementie wordt hier door een zekerheidje. Met de kookbeveiliger wordt het voor uw cliƫnten mogelijk om langer, veiliger en gebruiksvriendelijker thuis te kunnen wonen. Benieuwd naar meer tips voor mensen met geheugenproblemen om langer thuis te kunnen wonen?

Neem contact op

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel ons op 053- 478 56 77 en u krijgt direct antwoord op alle vragen.

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie