Nooit meer vlam in de pan.

Studentenhuizen

U kent het misschien nog wel van vroeger, hoe vaak bakte je niet even een eitje bij terugkomst uit de kroeg. Dat gebeurde niet altijd in volledig heldere toestand en het kooktoestel uitdraaien is dan ook snel vergeten. Ik hoor u zeggen “dat moeten ze ook niet doen als ze gedronken hebben” maar daar hebben we achteraf helaas niet veel meer aan. Als het kwaad is geschied begint het verdriet.

Woongroepen

Woongroepen voor mensen met een beperking delen vaak met meerdere personen één keuken. Juist dat men met meerdere mensen een keuken deelt doet de aandacht snel verslappen omdat men het gevoel heeft dat de ander er wel op let en het achteraf  “… ik dacht dat jij …” brengt de oude situatie niet meer terug. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Seniorencomplexen

In seniorencomplexen waar men nog zelfstandig mag koken is onze kookbeveiliger een must have. Elektrisch koken is met betrekking tot vlam in de pan niets veiliger dan koken op gas. Bij brand in één appartement is het risico vanzelfsprekend voor aanliggende appartementen gigantisch groot.

Jonge gezinnen

Ouders met jonge kinderen zijn zo afgeleid; een vingertje tussen een deur, een vieze luier of een glas limonade over uw laptop. U herkent het vast wel en je bent de pan zo vergeten. Laat u dit niet gebeuren, voorkomen is beter dan genezen.

Zelfstandige wonende particulieren

U kunt hier allemaal zelf wel iemand invullen aan wie u denkt of waarbij u vaker de gedachte heeft gehad; als ik weg ben, gaat het dan wel allemaal goed met het koken? In alle gevallen die we hebben benoemd kunt u met de Vulkon Kookbeveiliger uw angst voor vlam in de pan loslaten.

Zakelijke markt/instanties op offerte basis.

Bij behoefte aan grotere aantallen kookbeveiligers ontvangt u een offerte op maat.  Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via  053-4785677  of  stuur ons een mail ;  info@vulkon.nl

Ik wil bestellen Ik wil meer informatie

Vulkon Kookbeveiligers volgt het advies van de overheid op en neemt daarom de onderstaande voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid